Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Kebab Grille

Wysokiej klasy Kebab Grille do przygotowywania „gyrosa" „kebab" - specjalności kuchni greckiej i tureckiej. Dostpne w wersji elektrzcynej i gayowej. Nóż do precyzyjnego ścinania mięsa z płynną regulacją grubości.

produkt - Elektryczne

Wysokiej klasy Grill elektryczny do przygotowywania „gyrosa" „kebab" - specjalności kuchni greckiej. Niezależne strefy grzewcze - co pozwala na wyłączanie kolejnych powierzchni grzewczych w miarę ubywania mięsa. Obudowa ze stali nierdzewnej 18/10 CN. Regulacja rusztu do źródła ciepła. Wanna na ociekający tłuszcz. Miejsce na... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej

produkt - Gazowe

Wysokiej klasy Grill gazowy do przygotowywania „gyrosa" „kebab" - specjalności kuchni greckiej. Wsady mięsa - 20, 40, 60 kg. Niezależne strefy grzewcze - co pozwala na wyłączanie kolejnych powierzchni grzewczych w miarę ubywania mięsa. Obudowa ze stali nierdzewnej 18/10 CN. Regulacja rusztu do źródła ciepła. Wanna na ociekający... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej

produkt - Nóż do kebaba

Elektryczny nóż służy do profesjonalnego cięcia mięsa typu Gyros, Kebab, Shoarma. Grubość cięcia może być regulowana, cięte mięso zawsze jest o dronych i regularnych kształtach. Nóż jest cichy, dzięki elastycznemu kablowi i prostej budowie łatwy w użyciu oraz w utzymaniu czystości. średnica noża 90 mm regulowana grubość od 1 do... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej