Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Maszyny do ciasta

Maszyna do wyrabiania cista zapewnia ośczędność czasu i wysiłku. Obudowa stalowa lakierowana. Pojemnik wykonany ze stali nierdzewnej 18/10 INOX. Pokrywa z mikrowyłącznikiem. Ruch spirali zgodny z ruchem pojemnika. Maszyna jest przystosowana do wyrabiania większości ciast, pizza, chleb, mararon, itd...

produkt - Maszyna do ciasta SP 20

Masywna budowa polakierowana specjalnym lakierem. Mocno zamontowana spirala oraz pojemnik ze stali nierdzewnej 18/10 CN. Urządzenie przystosowane do ciągłej pracy w zagniataniu ciasta chlebowego (twardego) do bułek, pizzy, klusek, pierogów itp. Zagniecione ciasto jest dobrze „wyrobione" i każda część jest jednakowa jakościowo. Dobrze... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej

produkt - Maszyna do ciasta SP 30

Masywna budowa polakierowana specjalnym lakierem. Mocno zamontowana spirala oraz pojemnik ze stali nierdzewnej 18/10 CN. Urządzenie przystosowane do ciągłej pracy w zagniataniu ciasta chlebowego (twardego) do bułek, pizzy, klusek, pierogów itp. Zagniecione ciasto jest dobrze „wyrobione" i każda część jest jednakowa jakościowo. Dobrze... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej

produkt - Maszyna do ciasta SP 40

Masywna budowa polakierowana specjalnym lakierem. Mocno zamontowana spirala oraz pojemnik ze stali nierdzewnej 18/10 CN. Urządzenie przystosowane do ciągłej pracy w zagniataniu ciasta chlebowego (twardego) do bułek, pizzy, klusek, pierogów itp. Zagniecione ciasto jest dobrze „wyrobione" i każda część jest jednakowa jakościowo. Dobrze... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej