Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Patelnie elektryczne

Posiadaja misy wykonane ze stali nierdzewnej, co zapewnia utrzymanie wysokiego poziomu higieny. Wyposażenie urządzeń w termostaty umożliwia prowadzenie procesu smażenia w szerokim zakresie, zapewniając jednocześnie bezpieczeństwo ich użytkownika. Wysoka wydajność oraz funkcjonalność sprawia, że są to urządzenia doskonałe dla kuchni, w których przygotowywana jest duża ilość posiłków, jednorodnych potraw w krótkim czasie.

  • wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • termostatyczna regulacja temperatury
  • ręczny przechył misy

 

Dane techniczne

Model: PN 25N
Moc [kW] 5,4/400V
Pojemność [L] 37
Wymiary [mm] 700x600x850
Powierzcnia robocza [m2] 0,25

 

Model: PN 25P
Moc [kW] 5,4/400V
Pojemność [L] 37
Wymiary [mm] 700x600x850
Powierzcnia robocza [m2] 0,25

  • pełna podstawa

 

Model: PN 25Y
Moc [kW] 5,4/400V
Pojemność [L] 37
Wymiary [mm] 700x600x850
Powierzcnia robocza [m2] 0,25

  • urządzenie jezdne - podstawa wyposażona w kółka

 

Model: PN 40N
Moc [kW] 9,0/400V
Pojemność [L] 64
Wymiary [mm] 1000x900x900
Powierzcnia robocza [m2] 0,4

Producent: Polska PL

 

Zobacz zdjęcia

descriptionmod.PN25Y
descriptionmod.PN40Y
descriptionmod.PN25P