Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Piec do Pizzy F66

Profesjonalny piec do pizzy dwu komorowy, zbudowany ze stali nierdzewnej. Posiadaj nowoczesne płyty szamotowe dla lepszej cyrkulacji gorącego powietrza i lepszego wypieku. Specjalny system zawiasowy powoduje niezwykłą lekkość przy otwieraniu i zamykaniu drzwi. Każda komora wyposażona jest w system wentylowania, oświetlenie, drzwiczki z podglądem oraz dwa lub cztery termostaty, regulujące temp. dla każdej komory u dołu i u góry od 0 500 °C.

  • Sterowanie mechaniczne
    • Przedni panel urządzenia ze stali nierdzewnej
    • Aluminiowana komora pieczenia
    • Oświetlenie wewnątrz komory pieczenia
    • Efekt "zimnych drzwi" hartowane szkło, ceramiczne oświetlenie wewnątrz
    • Zimna zewnętrzna obudowa pieca dzięki obiegowi powietrza
    • Piec który można nakładać na siebie
    • Piec posiada płyty szamotowe na górze i na dole
    • Produkt posiada CE i jest zgodny z normami RoHs

Dane techniczne

Komory [szt] 2
Termostaty [szt] 4
Moc [kW] 18,0/400V
Wymiar zewnętrzny [mm] 960c1340x710
Wymiar komory pieczenia [mm] 720x1080x140h

Komory mieszczą jednorazowo 12 x pizza o średnicy 36 cm
lub 4 blachy 40x60 cm

CENA: 6 700 zł netto 

Producent: Włochy IT
Model: F66

 

Zobacz zdjęcia

descriptiongóra i dół - szamotka
description12 x pizza 36cm