Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Konwekcyjno Parowe

Podstawą nowoczesnej kuchni są piece konwekcyjno-parowe. Dzięki nim w czasie obróbki termicznej powstają niewielkie ubytki wagowe produktu, a wszystkie witaminy, sole mineralne i substancje odżywcze pozostają w produkcie. Mając urządzenie jakim jest piec konwekcyjno-parowy można spokojnie oczekiwać na wszekie wyzwania jakie przynosi codzienna praca w kuchni. Piec onwekcyjno-parowy może pracować w kilku trybach: para, gorące powietrze, kombinacja pary gorącego powietrza. Różnorodność trybów pracy sprawia, że potrawy można przygotować na nieograniczoną ilość sposobów. Pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie, duszenie - wszystko to w jednym urządzeniu. Piece dostpne są w wersji manualnej i elektronicznej, wszystkie wyposażone w sondę jako opcja.

kategoria - Garbin

Prezentując nową linię pieców G I PRO. z dumą możemy przyznać, że nasi inżynierowie dokonali ponad 200 ulepszeń w zakresie designu, budowy i funkcjonalności urządzeń sprawiając tym samym, że piece konwekcyjne Garbin charakteryzują się bardzo wysoką sprawnością techniczną. Dokonane innowacje wraz z udoskonaleniami technicznymi... więcej informacji kliknij aby dowiedzieć się więcej