Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Projekty

Szanowni Państwo,

Jako profesjonalna firma chcemy Państwu pomóc w podjęciu decyzji i pokierować tak by efekt był dla Państwa zadawalający. Projektowanie technologii zaplecza lokalu gastronomicznego jest jednym z najważniejszych kroków do sukcesu. Jesteśmy właśnie od tego by pomóc w rozpoczęciu prac nad projektem. Zapraszamy Państwa do nas w momencie planowania pracy budowlanej, pomożemy wówczas w rozwiązaniu wszystkich problemów nawet tych najdrobniejszych. Zaoszczędzą Państwo na tym kosztów, czasu na wszelkie problemy z przeróbkami. Nasze projekty są wykonywane indywidualnie dla każdego z naszych klientów, wszelkie pomysły Państwa są dla nas pomocne w przygotowaniu wymarzonej kuchni. Ważnym elementem jest zastosowanie w projekcie przepisów sanitarnohigienicznych, BHP a także HACCP. Następnie uwzględniamy przeznaczenie prowadzonej przez klienta działalności a zarazem wielkość i charakter lokalu. W projekcie techniczno - technologicznym prócz samego projektu wyposażenia są pomocne wskazówki do projektu budowlanego. Istnieje także projekt przyłączy czyli projekt przyłączy wodno - kanalizacyjnych, gazowych, elektrycznych i wentylacyjnych. Prowadzimy także doradztwo w wyborze profesjonalnego sprzętu. Kiedy proponujemy Państwu rozwiązania technologiczne mamy na uwadze wyposażenie z profesjonalnego sprzętu gastronomicznego, dlatego też układamy to w taki sposób by nie zabierać niezbędnego miejsca do wykonywania pracy. Każde uwagi i pomysły są mile widziane, dają nam one szersze pole działania. Wybierając profesjonalne urządzenia staramy się dobrać takie by były wielofunkcyjne i sprawdzające się w każdej sytuacji. Jak również chcemy zaznaczyć iż urządzenia, które proponujemy są energooszczędne oraz mają małe zużycie wody. Urządzenia nasze są godne polecenia ze względu na to, że sprawdzają się w każdej sytuacji dając zadowolenie Państwa oraz Państwa Klientów. Grono naszych zadowolonych Klientów przedstawiamy w dziale Referencje.

W ramach współpracy nasze biuro projektowe oferuje bezpłatnie:

  • doradztwo w wyborze rodzaju i formy lokalu gastronomicznego
  • inwentaryzację pomieszczeń w przypadku obiektów już istniejących
  • wykonanie projektu w oparciu o oprogramowanie CAD
  • wykonanie technicznego projektu technologii gastronomii, uzgodnionego z Sanepidem oraz BHP
  • opis technologii projektowania lokalu
  • specyfikacja urządzeń i wyposażenia gastronomicznego wraz z podaniem ich parametrów technicznych
  • projekty techniczne z wytycznymi dla poszczególnych branż (wodno-kanalizacyjnych, elektrycznych, gazowych i wentylacyjnych)
  • nadzór autorski nad poprawnością wykonania poszczególnych prac na budowie
  • dostawę urządzeń i wyposażenia gastronomicznego zgodnie ze specyfikacją zaakceptowaną przez Inwestora
  • rozruch maszyn i urządzeń gastronomicznych wraz z przeszkoleniem załogi w zakresie ich obsługi

 

Zamawiając urządzenia u nas projekt masz Gratis !

Zobacz zdjęcia

descriptionProjekt I
descriptionProjekt II
descriptionProjekt III
descriptionProjekt IV
descriptionProjekt V