Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Wałkowarka do ciasta na pierogi

Wałkowarka bardzo ułatwia wyrób płatów z ciasta, oszczędzając czas. Przygotowane ciasto nie jest ciepłe jak przy ręcznej produkcji. Jednakowa jakość ciasta o różnej gramaturze i średnicy. Łatwa obsługa i utrzymanie w czystości. Poziomie wykonanie umożliwia wałkowanie ciasta w płatach. Idealnie nadaje się do ciasta na pierogi, uszka, makarony, łazanki, itp.

  • wykonanie nierdzewne
  • poziomy układ
  • regulacja grubości od 1 do 10 mm

Dane techniczne

Model: SI 320
Moc [kW] 0,37/400V
Szerokość ciasta [mm] 320 
Wymiary [mm] 560x470x500

Model: SI 420
Moc [kW] 0,37/400V
Szerokość ciasta [mm] 420 
Wymiary [mm] 660x470x500

Model: SI 520
Moc [kW] 0,37/400V
Szerokość ciasta [mm] 520 
Wymiary [mm] 760x470x500

Producent: Włochy IT