Gastro - profesjonalne urządzenai dla gastronomii

Wilki do mięsa

Urządzenie do mielenia mięsa, zaprojektowane do użytku w kuchniach hotelowych, restauracjach, stołówkach. Wyposażone w wyciszoną przekładnię zębatą pracującą w kąpieli olejowej.

  • część robocza i lej ze stali nierdzewnej
  • korpus chromowany
  • demontowany korpus mielący
  • kołek dociskowy z tworzywa
  • przycisk włącz/wyłącz
  • wydajność: 100kg/h
  • pojemnik na produkt
  • średnica sita - 8 mm
  • możliwość wyboru zasilania 230 - 400V

 

Dane techniczne

Model: TC 12
Moc [kW] 0,65/400V
Wydajność [kg/h] ok. 100
Wymiary [mm] 420x250x435

 

Model: TC 22
Moc [kW] 1,00/400V
Wydajność [kg/h] ok. 200
Wymiary [mm] 430x240x410

Producent: Włochy IT

 

Zobacz zdjęcia

descriptionmod. TC 22